Stjärnkockarna på Conoa firar jul och ett lyckat 2017

Conoas julfest 2017

Igår hade vi en riktigt trevlig julfest där vi firade ett lyckat 2017 tillsammans med kollegor och respektive. I år valde vi ett annorlunda upplägg där stjärnkockarna på Conoa lagade middagen själva – med lite vägledning från kockarna på Aveqia.

Vissa icke-namngivna medarbetare på Conoa knorrande om att vi skulle laga vår middag själva. Men med ett par glas bubbel innanför västen och mycket handfast ledning lyckades till och med de värsta skeptikerna tillaga något som i alla fall liknade ursprungsplanen.

Vi delade in oss i fyra grupper som lagade ”Vretärta med smörad svartkålsbuljong” till förrätt, ”Grillat renhjärta med pepparrot & rödbeta” till mellanrätt, ”Misobakad unggris med rökt senapscrisp” till huvudrätt och sist men inte minst ”Pepparkaka Deconstructed” till efterrätt.

Om det berodde på handledningen från Johan Backéus som blev Årets Kock 2017 eller medfödd talang får vi aldrig veta, men alla rätterna smakade riktigt, riktigt gott!

God jul och gott nytt år!

Dela inlägg

Senaste inläggen